2017 m. kovo 8 d. įvyko Tarptautinės moters dienos minėjimas

Dalyvavo: Seimo narys Gediminas Vasiliauskas, seimo nario padėjėja Vaida Pranarauskaitė, Kauno miesto savivaldybės mero patarėja Orinta Leiputė, Generalinis direktorius Mindaugas Grigelis, Technikos direktorius Remigijus Locaitis, administracijos ir personalo vadovas Mindaugas Klimašauskas, remonto departamento vadovas Valys Venslovas, Kauno regioninio centro pirmininkė Jovita Jančiauskienė, Darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Bronius Bučelis, vicepirmininkas Saulius Krisiūnas, Moterų tarybos pirmininkė Laimutė Kazlauskienė ir 58 darbuotojų profesinės sąjungos moterys.

Darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Bronius Bučelis pasveikino Tarptautinės moters dienos proga – „Kovo 8-oji – tai viena gražiausių švenčių, turinti savo istorinę ir moterų emancipacijos iš priespaudos, prasmę. Su pavasariu atbunda gamta ir žmogus, atgimsta meilė, tirpsta ledas, sugrįžta šiluma. Tad linkime Jums, mielosios skaitytojos, laimės, sveikatos ir ryžto visuomeniniame bei asmeniniame gyvenime! Gražaus Jums pavasario, saulėtos nuotaikos ir meilės Jūsų namuose bei širdyse!“ Taip pat perskaitė pasveikinimą bendrovės moterims gautą iš Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos: Mielos moterys, meilės ir pagarbos Jums niekada nebus per daug. Labai gaila, kad paskendę kasdienėje rutinoje neretai pamirštame Jums nusišypsoti, padėkoti, pasidžiaugti buvimu šalia. Labai simboliška, kad moterims paminėti ir pagerbti skirta diena sutampa su pavasario pradžia, kai gamta nedrąsiai demonstruoja pirmuosius bepabundančios gyvybės ženklus. Jūs taip pat esate gyvybės dovanos garantas ir mūsų visų gyvenimo dalis, kuri užtikrina pilnatvę ir harmoniją. Ačiū Jums už tai, kad kasdien galim džiaugtis buvimu kartu su Jumis. Tarptautinės moters dienos proga noriu palinkėti Jums visoms sveikatos, vidinės harmonijos, kurios taip stinga šiandieniniam pasauliui. Niekada nenustokite žavėtis tuo ką mums dovanoja pavasaris, prisiminkite, kad tik nuo mūsų priklauso ar mokėsime džiaugtis kiekviena išaušusia diena. Sveikatos, meilės ir pavasariškos nuotaikos Jums mielosios. Baigdamas profsąjungos pirmininkas darbuotojų profsąjungos komiteto vardu pasveikino moteris Tarptautinės moters dienos proga ir palinkėjo, kad ši diena būtų ypatinga, pilna išskirtinio dėmesio, pagarbos ir simpatijos Jums

Seimo narys Gediminas Vasiliauskas pasveikino bendrovės moteris su Tarptautine moters diena ir įteikė Seimo nario padėkos raštus ,,už visuomeninę veiklą plėtojant socialinį dialogą“: Loretai Urbienei, Jurgitai Dulinskienęi,  Jūratei Dirsienei,  Valentinai Bikauskienei ir  Vilmai Jakevičienei.

Kauno miesto savivaldybės mero patarėja Orinta Leiputė, vadovaujantis Kauno miesto savivaldybės apdovanojimų teikimo Savivaldybės Tarybos sprendimu apdovanojo Mero potvarkiu Nr.T-731 bendrovės moteris padėkos raštais: Laimutę Jurevičienę, Viliūtę Musteikienę, Jadvygą Šimašiūtę, Vidą Zelionkienę.

Generalinis direktorius Mindaugas Grigelis pasveikino bendrovės moteris su Tarptautine moters diena, linkėdamas gerų pasiekimų, tolerancijos pervežant miesto keleivius.

Remonto departamento vadovas Valys Venslovas nuoširdžiai pasveikino moteris su Tarptautine moters diena ir įteikė rožių puokštę profsąjungos pirmininko pavaduotojai Jolantai Čikotienei už visuomeninę veiklą atstovaujant bendrovės darbuotojų interesus.

LPSK Kauno regioninio centro pirmininkė Jovita Jančiauskienė įteikė darbuotojų profesinės sąjungos moterims padėkos raštus už visuomeninę veiklą plėtojant socialinį dialogą ir pasveikino moteris Tarptautine moters dienos proga.

Minint Tarptautinę moters dieną moterims koncertavo grupė ,,Husarai“.

Baigdami koncertą grupė ,,Husarai“ kiekvienai moteriai įteikė tulpę ir pasveikino su Tarptautine moters diena.

Vėliau moterims buvo padovanoti dovanų čekiai. Po įvykusio minėjimo moterys diskutavo su dalyvavusiais svečiais ir vaišinosi kava.