2017 metais bendrovės darbuotojai ir jų šeimos nariai vasaros metu ilsėjosi poilsio namuoje „Elektronas“ Šventojoje

Vadovaujantis pasirašyta nuomos sutartimi su poilsio namais „Elektronas“ Šventojoje ir pagal patvirtintus Kultūrinių renginių organizavimo komisijos nuostatus, bendrovės darbuotojai ir jų šeimos nariai birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais ilsėjosi poilsio namuose „Elektronas“.

Darbuotojų profesinės sąjungos narių ir jų šeimos narių kelionę kompensavo profsąjungos komitetas. Be to, profsąjungos komitetas apmokėjo darbuotojams už patalynę ir pagalvės mokestį bei kompensavo 10% poilsio namų kainos. Taigi 2017 metų vasaros metu poilsio namuose ,,Elektronas“ Šventojoje ilsėjosi 215 poilsiautojų su šeimos nariais.

Taip pat bendrovės darbuotojai pageidavo kitais metais sudarant pamainų grafiką numatyti po 4 dienas ir dėl to, ruošiant profsąjungos programos projektą, numatysime darbuotojams poilsį Šventoje poilsio namuose po 4 dienas. Tuo labiau, kad sutarėme su poilsio namų direktorę, kad namelių kainos iš esmės nesikeis.

2018 m. nuo kovo iki balandžio mėnesio organizuosime bendrovės darbuotojų apklausą, kurie norės ilsėtis Šventoje ir kitais metais. Kitų metų poilsis numatomas birželio 21-24 d., liepos 19-22 d. ir rugpjūčio 23-26 d.

Taip pat profsąjungos nariai ir darbuotojai gali poilsio namuose ilsėtis ir jiems patogiu laiku ir į Šventąją vykti nuosavu transportu, bet apie tai turi informuoti profsąjungos komitetą, kad galėtume suderinti su poilsio namų direktore.

Taip pat ir 2018 metais planuojame darbuotojų profesinės sąjungos ir jų šeimos nariams kompensuoti 10% kainos už poilsį Šventojoje.

Tikimės, kad ir 2018 m. sudarant profsąjungos veiklos programą, darbuotojų profesinės sąjungos ir jų šeimos nariai turės progą vasaros metu ilsėtis Šventojoje. Tuo labiau nusiskundimų dėl poilsio organizavimo neturėjome ir dėl poilsio organizavimo Šventojoje darbuotojų atsiliepimai buvo tik geri.

Taigi nuoširdžiai dėkojame darbuotojų profesinės sąjungos kultūrinių renginių organizavimo pirmininkei Valentinai Bikauskienei už poilsio organizavimą.

Leave a Reply