Kauno autobusų 85 metų įsikūrimo minėjimas

Minėjimas įvyko Kauno muzikiniame teatre vasario 10 d.

Dalyvavo: Kauno vicemeras Andrius Palionis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas Jonas Guzavičius, UAB ,,Kauno autobusai“ Generalinis direktorius Mindaugas Grigelis ir daugiau kaip 400 bendrovės darbuotojų.

Įžanginiu žodžiu Generalinis direktorius Mindaugas Grigelis kreipėsi į dalyvavusius minėjime „esame neatskiriama Kauno istorijos dalis. Mes švenčiame Kauno viešojo transporto 85-metį. Toks solidus jubiliejus žmogui būtų labai garbingas, o bendrovei – dar svarbesnis, nes mes esame neatskiriama Kauno istorijos dalis. Keitėsi autobusų rūšys, keitėsi darbuotojų kartos, tačiau svarbiausia mūsų misija išliko ta pati – suteikti miestelėnams paslaugą, nuvežti kauniečius į darbą, parduotuvę, pramogų centrus, parvežti namo. Brangūs kolegos, dėka šią paslaugą visada stengiamės suteikti laiku ir kokybiškai, gal todėl ir sugebėjome sulaukti tokio garbingo jubiliejaus. Šią iškilią dieną noriu padėkoti visiems, kurie vežė, veža ir veš kauniečius jų pageidaujamais maršrutais, kurie myli savo darbą ir brangina buvimą „Kauno autobusuose“. Būkime sveiki, ištvermingi, visada pasirengę tarnauti keleiviams, būkime atviri naujovėms ir kelkime savo miesto prestižą.“. Baigdamas Direktorius linkėjo, kad mes galime sėkmingai keliauti į ateities Kauną.

Kauno vicemeras Andrius Palionis taip pat palinkėjo geros kloties ir pasidžiaugė, kad bendrovė įsigys 85 naujus troleibusus ir artimiausiu laiku bendrovė pasipildys dar 25 naujais autobusais.

Dėkodamas už nuoširdų darbą Savivaldybės vardu burmistro Jono Vileišio medalius įteikė: Algutei Steponaitienei, Pauliui Lengveliui, Danai Radzvilavičienei, Vaidui Klupavičiui, Raimondai Ivaškevičienei.

3-ojo laipsnio Santakos garbės ženklai įteikti: Aliui Makūnui, Vijolei Platačienei ir Jonui Joniūnui.

Tarptautinės kelių transporto sąjungos (IRU) prestižiniai diplomai ir medaliai įteikti vairuotojams: Juozui Bartuškai, Viliui Tamašauskui ir Vidai Ališiūnienei.

Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas Jonas Guzavičius įteikė nominacijas „profesijos riteris“ darbuotojams pasižymėjusiems savo profesinėje veikloje gerais rezultatais: Alvydui Cegeliui, Jonui Pavilavičiui, Danutei Kripienei, Editai Kopūstienei, Rimui Stankaičiui ir Pranui Povilaičiui.

Vėliau bendrovės darbuotojai vaišinosi pertraukos metu kava ir šventiniu tortu. Po pertraukos žiūrėjo operetę ,,Silva“ Kauno muzikiniame teatre ir tai darbuotojams ir jų šeimos nariams paliko nuostabų prisiminimą dalyvavusiems Kauno autobusai minėjime.

Leave a Reply