Aptarta su poilsio namais „Elektronas“ dėl kitų metų poilsio Šventojoje

Rugpjūčio 22-25 dienomis 59 darbuotojų profesinės sąjungos ir jų šeimos nariai ilsėjosi Šventojoje poilsio namuose ,,Elektronas“.

Rugpjūčio 24 d. sutarėme su poilsio namų ,,Elektronas“ Direktore susitikti ir aptarti kartu 2020 metų vasaros poilsio planus poilsio namuose. Šiais metais ilsėjosi daugiau kaip 200 bendrovės darbuotojų. Poilsio namai kiekvienais metais atsinaujina ir kas metai pastatomi 5-6 namukai su patogumais, griaunant senus poilsio namukus be patogumų. Vis daugiau pageidauja bendrovės darbuotojų ilsėtis su šeimomis ir darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas jau 8 metus pasirašo nuomos sutartį su poilsio namais.

Šiandieną aptarėme pamainas: liepos 3-6 dienomis ir rugpjūčio 20-23 dienomis. Sutarėme, kad už baltą patalynę ir pagalvės mokestį apmokės darbuotojų ir šeimos nariams darbuotojų profesinė sąjunga.

Planuojame paskelbti darbuotojų registraciją nuo kovo 15 iki balandžio 30 d. ir poilsio namuose kainos bus taikomos 20% pigesnės darbuotojų profesinei sąjungai negu nuomojant kitiems klientams.

Kainas planuojame paskelbti profsąjungos lankstinukuose ir Facebook profesinės sąjungos grupėje. Neužsiregistravus darbuotojams jau šiais metais negalėjome suteikti poilsio ir daugeliui Jūsų buvo atsakyta, nes poilsio namai buvo užimti. Dėl to, manyčiau, pasinaudokite šia teise kitais metais ir užsiregistruokite paskelbus registraciją, nes darbuotojų profesinės sąjungos nariams vykstantiems su lengvuoju automobiliu darbuotojų profesinė sąjunga apmokės 20% poilsio namų kainos. Tokiu būdu vykstantiems automobiliu kompensuosime už kurą.

Taigi, noriu padėkoti Kultūrinių renginių komisijos pirmininkei Valentinai Bikauskienei, kuri rūpinosi bendrovės darbuotojų poilsiu.

Poilsio namų internetinio puslapio adresas: www.elektronas-galera.lt