PASIRAŠYTA POILSIUI NUOMOS SUTARTIS

Gegužės 13 d. pasirašėme nuomos sutartį su poilsio namais „Elektronas“.

Nuomos sutartį pasirašė Darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Bronius Bučelis ir poilsio namų Generalinė direktorė Daiva Daujotienė. Pasirašant nuomos sutartį dalyvavo Finansininkė Jurgita Dulinskienė, kuri paruošė nuomos sutartį.

Reikia pripažinti, mūsų bendrovės darbuotojai ypač palankiomis kainomis galės ilsėtis poilsio namuose, nes jau šiais metais namelių kainos užsisakiusiems asmeniškai brangs 20-30% priklausomai nuo pasirinkto vasaros laikotarpio.

Be to, profsąjungos komitetas 20% kompensuos darbuotojams ir jų šeimos nariams kelialapio kainos. Apmokėsime už patalynę ir pagalvės mokestį.

Birželio mėnesį ilsėsis 65 darbuotojai, liepos mėnesį 25 darbuotojai ir rugpjūčio mėnesį 40 darbuotojų. Taigi, vasaros laikotarpyje ilsėsis 130 darbuotojų poilsio namuose „Elektronas“.

Direktorė paminėjo, kad daugelyje namelių yra pasikeitimų. Poilsiautojų patogumui įrengti elektriniai gyvatukai ir virtuvėse pastatytos kriauklės.

Darbuotojų profesinės sąjungos komitetas bendrauja ir nuomoja poilsio namus „Elektronas“ darbuotojams daugiau kaip 10 metų.