Pasirašyta sutartis dėl darbuotojų poilsio vasaros metu

Nuo kovo 30 d. iki gegužės 20 d. vyko bendrovės darbuotojų apklausa, kurie norėtų ilsėtis Šventojoje poilsio namuose ,,Elektronas“. Apklausos metu užsirašė liepos mėnesį 71 darbuotojas ir jų šeimos narių, rugpjūčio mėnesį 93 darbuotojai ir jų šeimos nariai. Reikėtų paminėti, kad darbuotojų profesinė sąjunga jau bendradarbiauja 9 metus su poilsio namais ir darbuotojams patinka gražėjanti aplinka poilsio namuose ir galbūt dėl to vis daugiau pageidauja ilsėtis Šventojoje su šeimomis.

Vadovaujantis darbuotojų profesinės sąjungos veiklos programos 11.1 punktu apmokėsime darbuotojų profesinės sąjungos ir jų šeimos nariams pagalvės mokestį ir už baltą patalynę. Vykstant nuosavu transportu kompensuosime 20% nustatytos poilsio namų kainos.

Gegužės 22 d. įvyko derybos su poilsio namų ,,Elektronas“ Direktore D.Daujotiene, kuriame dalyvavo pirmininkas Bronius Bučelis, Finansininkė Jurgita Dulinskienė ir aptarėme darbuotojams pateiktas kainas vasaros metu.

Darbuotojų profesinės sąjungos ir jų šeimos nariams paliekamos 2019 m. kainos. Direktorė paminėjo jei bendrovės darbuotojai norės ilsėtis po sutarties pasirašymo, tai jiems bus taikomos kainoms kaip ir kitiems klientams.

Vėliau apžiūrėjome naujus pastatytus su patogumais poilsio namelius, į kuriuos kiekvienais metais investuojama. Išardomi senieji be patogumų nameliai ir įrengiami nauji po 5-6 nameliai. Planuojama 2021 metais pakeisti visus be patogumų namelius į naujus.